Transplantace vlasů: jaké výsledky a kdy můžete očekávat?

Transplantace vlasů: jaké výsledky a kdy můžete očekávat?

Začínají vás trápit plešatá místa na hlavě? Představujeme Vám metodu transplantace vlasů, revoluční metodu FUE, která mění pravidla hry. Jedná se o chirurgický zákrok určený k obnově vlasového porostu u lidí trpících androgenní alopecií, což je dědičné plešatění. Princip spočívá v přenosu vlastních vlasových štěpů z dárcovské oblasti na postižené místo plešatění.

YOUTUBE VIDEO 

Techniky přenosu vlasů

Vývoj technik přenosu vlasů zažil v poslední letech mimořádné pokroky. Tradiční metody, jako je FUT (Follicular Unit Transplant Technique) ustoupily méně invazivním metodám nazvaným FUE (Follicular Unit Extraction) a DHI (Direct Hair Implantation). Tyto inovativní postupy umožňují extrakci jednotlivých vlasových folikulů, poskytují přirozenější výsledky a předčí tak všechny své předchůdce.

  • FUT (Follicular Unit Transplant): Tradiční metoda s vyšším počtem štěpů FUT je tradičnější metodou, při které se odebírá pruh kůže ze zadní části hlavy, ze kterého jsou poté vyjmuty jednotlivé štěpy. Tato metoda je vhodnější pro střední až těžkou plešatost, kde je potřeba přenést 5 000 a více štěpů. I když je invazivnější a zanechává lineární jizvu, je ekonomičtější než FUE.
  • DHI (Direct Hair Implantation): Přesná a moderní metoda implantace Metoda DHI umožňuje přímé vsazení odebíraných štěpů do vytvořených lůžek, což zajišťuje přesnější a rychlejší implantaci. Tato metoda se výborně hodí pro menší zákroky, modelování čelní linie nebo transplantaci vousů. DHI může využívat techniky Sapphire FUE, kde se k odběru používá safírový skalpel, minimalizující zásah do pokožky.
  • FUE (Follicular Unit Extraction): Moderní a méně invazivní metoda. Metoda FUE se vyznačuje tím, že štěpy jsou odebírány jednotlivě přímo z hlavy. Tato metoda je vhodná zejména pro menší a střední stupeň plešatosti, kde je potřeba přenést maximálně 5 000 štěpů. Je méně invazivní, nezpůsobuje větší jizvy, a pacienti se mohou rychleji vrátit k běžnému životu. Při metodě FUE se může uchytit až 90 % odebíraných štěpů, což znamená vyšší účinnost.

Výhody Transplantace vlasů FUE 

  • Vysoká účinnost: S metodou FUE dosahujeme až 98% úspěšnosti při uchycení štěpů, což znamená, že se můžete rychle těšit na přirozený vzhled vašich nových vlasů.
  • Rychlý návrat do běžného života: Vzhledem k tomu, že není nutné holení dárcovské oblasti, tak se mohou pacienti už několik dní po zákroku navrátit ke všem běžným aktivitám.
  • Uchování stávajícího účesu: Dárcovskou oblast není nutné oholit, což znamená, že ošetření nemá žádný vliv na současný účes a vzhled klienta.

Diskrétní procedura: Pacienti mohou absolvovat transplantaci bez jakýchkoliv viditelných stop po zákroku, což je ideální pro ty, kteří si přejí udržet svůj zákrok v soukromí.

Pro koho je vhodná transplantace vlasů FUE?

Operace je vhodná zejména pro pacienty, kteří:

  • nechtějí mít po zákroku viditelné jizvy
  • chtějí po zákroku nosit vlasy libovolně krátké délky
  • chtějí získat co nejpřirozenější výsledky
  • chtějí hustší a plnější vlasy
  • chtějí se vrátit ke svým běžným aktivitám hned druhý den

Exkluzivní nabídka pro prvních 10 zájemců! Objednejte se nyní a získejte konzultaci u předních trichologů kliniky Mediestetik ZDARMA! 

Nečekejte a ulovte si svůj termín nyní! Zavolejte nám na číslo 242 242 242 a domluvte si konzultaci zdarma. 
VÍCE INFORMACÍ...

Kontaktujte nás

vyberte soubory