Péče o zdraví a krásu dostupně – podle vašich možností a potřeb

Péče o zdraví a krásu dostupně – podle vašich možností a potřeb

Někdy včas myslíme sami na sebe a staráme se o naši tělesnou schránku v rámci dobrého pocitu a prevence…jindy zase přijdou období, kdy je třeba hasit akutní stavy. Načasování si málokdy vybíráme a většinou rozhoduje sám život. Jedna jistota ale musí zůstat – a to že se vaše přání, sny, ale i akutní potřeby začnou plnit přesně tak, jak potřebujete a pod dohledem těch nejlepších specialistů. Na klinice Mediestetik vám vyjdeme vstříc nejen s termíny, ale i formou uhrazení zákroku, která vám bude v dané chvíli nejvíce vyhovovat. Jaké tedy jsou možnosti hrazení péče, ze kterých si u nás můžete vybrat?

Hotovost

Pokud vyrazíte na ošetření s připravenou hotovostí, budeme rádi za bankovky v CZK, případně pak v EUR, GBP a USD, které budeme přepočítávat dle aktuálního denního kurzu.

Platební karty

Pokud nemáte bankomat po ruce, nevadí, platby kartou jsou samozřejmě možné na každé naší pobočce. Pokud možno, preferujeme karty společností VISA a MasterCard, a to jak Debitní, tak kreditní podobě. Dokonalá péče se jednoduše dá pořídit bezkontaktně. Naši specialisté se vám pak už budou věnovat naplno a přiloží ruku k dílu.

Platba předem převodem na účet

Nevyhovuje vám nošení větších obnosů v hotovosti a nemáte aktuálně ani možnost využití platební karty? Platba převodem je taky možností, stačí jen včas kontaktovat naši recepci, která vám sdělí číslo účtu pro zaslání platby. Částka by pak měla být uhrazena nejpozději v den zákroku.

Financování na splátky

Zdraví a krása se nedají donekonečna odkládat, a nikdo se zároveň nechce ze svých financí kompletně vydat. Řešením formou splátek je pak ideální cestou, jak získat potřebnou péči a rozplánovat si výdaje. A jak konkrétně to probíhá? Jednoduše a rychle tak, abychom se mohli věnovat tomu nejpodstatnějšímu – vám! Možnost ošetření na splátky můžete probrat s našimi lékaři nebo naší recepcí. Dozvíte se základní informace a dostanete telefonní číslo na infolinku, kde se během 10-25 min na základě udaných informací dozvíte, zda je vaše žádost o splátky schválena.

Věrnostní program – VIP Klub Mediestetik

Kdo střádá body, má výhody! Naši stálí klienti zaregistrovaní ve VIP Klubu Mediestetik se tak mohou obrátit na železné zásoby. Sbírání bodů se vyplatí, za každý totiž připisujeme na konto 1 Kč. Z nákupu tak po čase můžete získat 2-17 % zpět. Už patříte mezi Mediestetik VIP? Zaregistrujte se na našich recepcích!

A pokud vás zajímá cokoli dalšího ohledně možností platby zákroků na klinice Mediestetik, neváhejte se na nás obrátit. Vždycky jsme otevření hledat cestu, jak vám pomoci.

Najdete nás na tel.čísle: 242 242 242 nebo na e-mailové adrese: info@mediest.cz.

Kontaktujte nás

vyberte soubory