Jak předcházet vlivům zimního počasí na vaši pokožku?

Jak předcházet vlivům zimního počasí na vaši pokožku?

Mdlá pleť

Když začnete vypadat jako pochmurné zimní počasí – jinými slovy mdle a šedivě – tak víte, že je prostě čas s tím něco začít dělat. Důvodem jsou nashromážděné odumřelé kožní buňky, kvůli tomu, že pokožka denně pořádně nečistí, například vlivem smogu a dalších okolních vlivů. Zvyšte frekvenci peelingu pleti – alespoň dvakrát za týden. Důležitá je také následná hydratace. Pokud vám vaše krémy nestačí, vyzkoušejte Hydrafacial – přístroj, který kombinuje několik funkcí a jemně odstraňuje vrstvy odumřelých buněk, odkrývá zdravé a jasnější kožní buňky vespod. Přístroj používá patentovanou technologii, která napomáhá detoxikovat, oživuje, chrání a regeneruje pleť. Ošetření je nejen velmi efektivní, zlepšuje obecně zdraví pleti, ale je to také výborné řešení pro jemné linky a vrásky a řeší i elasticitu pleti a její pevnost. Doplňuje aktivní hydrataci a antioxidační složky (peptidy) hluboko do pokožky, tím se stimuluje tvorba kolagenu. Ošetření je vhodné pro všechny typy pleti. Výsledky jsou viditelné okamžitě po ošetření.

Suché ruce

Určitě víte ze svých vlastních zkušeností, že pleť a zima nejsou moc dobří kamarádi. Studené počasí způsobuje, že naše ruce trpí – jejich pokožka je suchá a popraskaná. V extrémních případech může zimní počasí způsobit i omrzliny. Když ještě přidáte běžné denní aktivity jako -  mytí nádobí a úklid, řítíte se do neštěstí. Používání hutných výživných krémů je jasná volba, mnohdy ale není dostačující. Mezoterapie ve skutečnosti kombinuje kyselinu hyaluronovou s hydratujícími a antioxidačními vitamíny, které se vpichují pod kůži velmi malou jehličkou. Před ošetřením se může aplikovat anestetikum, které sníží možné nepohodlí a Toto ošetření zanechává pleť zářivou, snižuje výskyt suché a popraskané pokožky, hydratuje, posiluje pokožku a v neposlední řadě je to výborná prevence proti stárnutí.

Popraskané žilky

Pokožka v zimních měsících nejen trpí, ale také bledne v důsledku nedostatku sluníčka. Na povrch se tak mohou dostat různé kožní nedokonalosti – jako jizvy či červené žilky. Právě pro jejich odstranění je zima tím nejlepším obdobím. Ideálním ošetřením je V-Beam Laser, který vás těchto kožních problémů zbaví již po jediném ošetření!

Neváhejte a obraťte se i vy na pobočky klinik Mediestetik v Praze a Teplicích. Rádi vám pomůžeme a poradíme procedury přímo na míru vašim potřebám.

#zima # chlad # hydratace # mezoterapie # laser # hydrafacial

Kontaktujte nás

vyberte soubory