Operace očních víček přes spojivku

Operace očních víček přes spojivku

Když přemýšlíte o oční plastické chirurgii, pravděpodobně jste narazili na dva termíny: transkonjunktivální blefaroplastika a klasická blefaroplastika. Obě tyto procedury se zaměřují na zlepšení vzhledu očních víček, ale existují mezi nimi některé významné rozdíly. Zde si přiblížíme tyto rozdíly, abyste mohli lépe porozumět a vybrat si tu nejvhodnější možnost.

Co je transkonjunktivální blefaroplastika?

Transkonjunktivální blefaroplastika je chirurgický zákrok, při kterém se odstraňuje přebytečná tkáň a tukové polštářky pod očními víčky. Co dělá tuto metodu unikátní, je fakt, že se provede přes oční spojivku, což minimalizuje viditelné jizvy. To znamená, že není nutný řez v kůži očních víček a umožňuje tak rychlejší hojení a kratší rekonvalescenci.

Výhody transkonjunktivální blefaroplastiky

Výhody transkonjunktivální blefaroplastiky jsou zřejmé. První a nejzřetelnější výhodou je minimalizace viditelných jizev. Díky přístupu přes spojivkovou membránu není nutné provádět řezy na vnější straně očních víček, což vede k esteticky příjemnějším výsledkům. Další výhodou je rychlejší a pohodlnější rekonvalescence. 

Pokud se zajímáte o transkonjunktivální blefaroplastiku a chcete opět získat mladistvý vzhled očních víček, neváhejte a kontaktujte nás na tel.: 242 242 242 nebo na e-mailu: info@mediest.cz. 

Kontaktujte nás

vyberte soubory