Mezonitě a LAC-Lifting

Jen co překleneme pětadvacítku, začíná naše pleť chřadnout. Objevují se první vrásky a kontury obličeje se pomalu ale jistě svažují k zemi. Mohou za to kolagenová vlákna v pokožce, která v průběhu let ochabují a povolují se. Dobrou zprávou je, že tomuto procesu lze do jisté míry předejít, ba dokonce – lze jej korigovat i v momentě, kdy už nastal. Jak? Na výběr máte ze dvou možností – Magický lifting pomocí tzv. mezonití.

Co je LAC-Lifting mezonitěmi?

LAC-Lifting je nejefektivnější způsob pro obnovu pevnosti obličeje, obličejového oválu a odstranění povisu tkání. 

Principem je aplikace speciálních mezonití ze 100% kyseliny mléčné v její polymerizované podobě. Tato látka je biokompatibilní s lidskými tkáněmi, díky čemuž je minimalizována a vyloučena možnost odmítavé reakce organismu či případných komplikací.

Výsledek zákroku je 3x - 4x delší nežli u klasických mezonití.  A jak že je tohoto efektu dosaženo? LAC složka vláken pokožku stimuluje k masivní tvorbě kolagenu, čímž dochází ke zpevňování pleti, zlepšení její kvality a zároveň zlepšení jejího jasu.

Co je Magický lifting®

Jde o nejnovější miniinvazivní technologie zpevňování pokožky. Při obou těchto ošetřeních se do pokožky zavádějí speciální biokompatibilní nitě, tzv. mezonitě. Síť z těchto mezonití funguje jako opora pleti a stimuluje tělo v místě zavedení k větší produkci kolagenu. Po šesti měsících organismus nitě odbourá a ty se úplně rozpustí. Za sebou ovšem zanechají kolagenovou kostru, která pleť dál vypíná a až po dva roky zabraňuje jejímu opětovnému ochabnutí.

Které oblasti si mohu nechat ošetřit?

Pomocí obou těchto metod lze ošetřit takřka celý obličej, nejčastěji vyhledávanými oblastmi jsou čelo, tváře, okolí očí a obličejový ovál. Kromě toho je možné ošetřit také krk, dekolt či různé tělesné partie.
 

Efekt Magického liftingu® 

Efekt obou ošetření je do určité míry viditelný okamžitě. Pleť je na pohmat i pohled vypnutější. Po mikrojehličkách, kterými se nitě při povrchové anestezii aplikují, navíc nezůstávají žádné stopy, není proto třeba brát si v práci dovolenou, ani odříkat jakékoliv schůzky. V průběhu následujících několika týdnů obalí nitě v pleti kolagen a efekt ošetření se maximalizuje.

U Magického liftingu® mezonitěmi je efekt ošetření patrný i tři roky poté.
 

Magický lifting® vs. Art Filting®

Všechny tyto metody patří do kategorie niťových liftingů a ač se někomu může zdát, že jsou nitě jako nitě, mezi jednotlivými typy nití, technikami jejich aplikace a zejména v jejich účelu v pokožce existují velmi důležité rozdíly. Zatímco mezonitě slouží spíše ke zpevnění pokožky a jako prevence jejího chřadnutí, Art Filting® je mírnější alternativou chirurgického faceliftu. Pokožce totiž dopřává velice výrazný liftingový efekt, zatímco zůstává pouze mini-invazivní technologií. 

Zatímco tak mezonitě pokožku zpevňují, zlaté nitě ji k tomu ještě dlouhodobě ozdravují a osvěžují a Art Filting® zvládne pozvednout i skutečně výrazné kožní převisy, které se tvoří nejčastěji v dolní třetině obličeje (tzv. syslíky), na krku či pod očima.

Cestou k dokonalosti tak často bývá kombinace některých (i všech) těchto ošetření – vždy ovšem záleží zejména na stavu pacientovy pokožky a na doporučení lékaře.

Fotogalerie

Mezonitě a LAC-Lifting | Klinika Mediestetik Mezonitě a LAC-Lifting | Klinika Mediestetik

Video

Mezonitě a LAC-Lifting | Klinika Mediestetik

Ceník

  • Mezonitě druhá brada od 4 500 Kč
  • Mezonitě ovál obličeje od 9 000 Kč
  • Mezonitě tváře od 12 600 Kč
  • LAC lifting obou tváří od 15 000 Kč
     

 

Kontaktujte nás

vyberte soubory

Odpovídáme na vaše dotazy

Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi mezonitěmi a zlatými nitěmi?

Dobrý den, mezonitě slouží primárně jako podpora pleti a prevence povadání pleti. Efekt této procedury vydrží přibližně 2 roky. 

Další dotazy

Další procedury